اقتصادی

نقش موثر آموزشگاه‌های فنی‌ و حرفه‌ای در اشتغال پایدار

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور با تاکید بر لزوم حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی گفت: آموزشگاه‌های تازه‌ تاسیس فنی‌وحرفه‌ای، گامی موثر در مسیر توانمندسازی نیروی کار و ایجاد اشتغال پایدار هستند.

به گزارش پایگاه خبری فرهنگ پارسی؛ به نقل از خبرگزاری ایرنا، سجاد احمدوند در آیین بهره‌برداری از سه طرح آموزشی و مهارتی در قم اظهار کرد: شهر قم به‌ دلیل ویژگی‌های جمعیتی و تنوع مشاغل، یکی از کلان‌ شهرهای مهم کشور برای توسعه مهارت و تربیت نیروی کار ماهر است.

وی با اشاره به ظرفیت بالای بخش خصوصی در توسعه آموزش‌های مهارتی افزود: افتتاح آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در بخش خصوصی، گامی مهم در پاسخگویی به نیازهای بازار کار و افزایش کیفیت آموزش در حوزه‌های تخصصی است.

احمدوند با ذکر این نکته که سیاست اصلی این سازمان، حمایت از بخش خصوصی در صدور مجوز و ارائه تسهیلات مالی است، ادامه داد: این حمایت‌ها با هدف رونق کسب‌وکار و ارتقای اشتغال جوانان در دستور کار قرار دارد.

در این مراسم و در آستانه ششم مرداد ماه روز ملی کارآفرینی و آموزش‌های فنی‌ و حرفه‌ای، سه طرح آموزشی با اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیارد ریال در قم به بهره‌برداری رسید که شامل دو آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در حوزه‌های آموزش طبخ غذا، شیرینی‌پزی، تعمیرات لوازم خانگی برقی و مهارت‌آموزی در صنعت چوب است.

این آموزشگاه‌ها با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی راه‌اندازی شده و هدف از اجرای آن‌ها، ارتقای سطح توانمندی مهارتی جوانان و فراهم کردن زمینه اشتغال پایدار در استان عنوان شده است.

استان قم با برخورداری از بیش از ۱۸۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای، یکی از استان‌های فعال در حوزه مهارت‌آموزی است، بخش عمده این مراکز توسط بخش خصوصی اداره می‌شود و سالانه هزاران هنرجو را در رشته‌های خدماتی، صنعتی و فناوری آموزش می‌دهند.

سازمان آموزش فنی‌ و حرفه‌ای کشور نیز طی سال‌های اخیر، تسهیل صدور مجوز و ارائه تسهیلات حمایتی را در دستور کار خود قرار داده و قم را به‌ عنوان یکی از اولویت‌های توسعه آموزش‌های مهارتی معرفی کرده است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا