
به گزارش پایگاه خبری فرهنگ پارسی؛ به نقل از خبرگزاری تسنیم، کتاب “تفنگچیهای نقابدار” توسط انتشارات هاجر منتشر شد. این کتاب روایتی از غیرت مردانی است که با نقاب های ساده، اما پولادین، در برابر زره پوشان استعمار ایستادند.
این اثر روایتی داستانی و مستند از شهید رئیس علی دلواری است. تفنگچی های نقاب دار، رمان سردار مقاومت تنگستان شهید رئیس علی دلواری است که در برابر استعمار انگلیس حماسه آفریدند. این اثر با نثری پر شور و تصاویر زیبا، مبارزات دلیران جنوب ایران را در جنگ جهانی اول به تصویر می کشد.

از ویژگیهای منحصر به فرد این اثر معرفی سبک مبارزاتی رئیس علی دلواری و یارانش، تلفیق واقعیتهای تاریخی با روایت داستانی است.
انتشار کتاب “شوالیه ایرانی” با موضوع مقاومت مردم سوریه
کتاب “شوالیه ایرانی” به تازگی چاپ و منتشر شده است. این کتاب به بررسی و تحلیل مقاومت مردم سوریه در برابر بحرانهای پیش آمده در چند سال اخیر میپردازد. نویسنده این اثر، با استفاده از وقایع و شاهدان عینی، روایتی احساسی از زندگی مردم سوریه و تلاشهای آنها برای حفظ هویت و میهنشان را به تصویر میکشد.

کتاب “شوالیه ایرانی” نه تنها نبرد نظامی، بلکه ابعاد اجتماعی، فرهنگی و انسانی این مقاومت را نیز بررسی میکند و تلاش میکند تا صدای فراموششده مردم سوریه را به گوش جهانیان برساند.
این اثر در قالب داستان با روایتی جذاب، میتواند برای علاقهمندان به تاریخ معاصر خاورمیانه و وقایع سوریه، مطالعهای مفید و آموزنده باشد.
کتاب “عملیات نورون” منتشر شد
این کتاب به بررسی تاثیرات فضای مجازی بر مغز و رفتار انسان می پردازد و با بهرهگیری از روانشناسی دیجیتال و رسانه، راهکارهای عملی برای مدیریت هوشمندانه تعاملات آنلاین ارائه میدهد.

از ویژگیهای این اثر پرداختن به نورنها و اعتیاد دیجیتال است که چگونه شبکههای اجتماعی مدارهای عصبی مارا تغییر میدهند، راههای مقابله با طراحیهای اعتیاد آور پلتفرمها، استفاده از علوم شناختی برای کنترل زمان و انرژی در فضای مجازی و اینکه چرا برخی از محتواها ما را تسخیر میکنند و همچنین ارائه برنامههایی برای تغذیه سالم اطلاعاتی است.
این کتاب می تواند مورد توجه روانشناسان و متخصصان علوم رفتاری ، فعالان حوزه رسانه و سواد دیجیتال، والدین و مربیان نگران تربیت دیجیتال و همه کاربرانی که میخواهند رابطه سالمتری با فناوری داشته باشند قرار بگیرد.
عملیات نورون نه یک کتاب تئوری بلکه یک مانور عملی برای باز پسگیری کنترل ذهن در عصر دیجیتال است.