
به گزارش پایگاه خبری فرهنگ پارسی؛ به نقل از خبرگزاری ایرنا، نرگس جعفری روز دوشنبه بیان کرد: کارشناسان بهداشت محیط در قالب تیمهای ۲ نفره و یا مشترک با ادارات مرتبط در استان قم بر عملکرد هیاتهای مذهبی، ایستگاههای صلواتی، موکبها و مکانهای تجمعی برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان، محلهای تهیه و پخت و پز موادغذایی، مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، موادغذایی و آشامیدنی قابل عرضه، سامانههای آبرسانی و آب قابل عرضه نظارت بهداشتی دارند.
وی اضافه کرد: خدمت در این ایام در حوزههای هماهنگی بین بخشی با ارگانهای مرتبط، مانند شهرداری، اتاق اصناف، سازمان تبلیغات اسلامی و اداره امور مساجد، نظارت بر بهداشت غذا، نظارت بر بهداشت آب و نیروهای داوطلب خدمترسانی به عزاداران و دفع پسماند فاضلاب موکب به منظور جلوگیری از شیوع بیماری انجام میشود.
وی ادامه داد: به موکبها و ایستگاههای صلواتی بعد از ثبت نام آنها در سامانه شهرداری و بر اساس بازدید مشترک شهرداری، نیروی انتظامی و مرکز بهداشت مجوز و تاییدیه بهداشتی داده می شود.
جعفری خاطرنشان کرد: علاوه بر تشدید نظارتهای بهداشتی، توصیه میشود متولیان مراسمهای عزاداری که در این ماه، نذورات و اطعام دهی دارند نیز اصولی را بهمنظور سلامت عزاداران رعایت کنند تا مشکلی برای این عزیزان ایجاد نشود.
وی به متولیان هیات ها و ایستگاههای صلواتی توصیه کرد: پخت و پز در مکانهایی با شرایط بهداشتی مناسب صورت گیرد، از ظروف یک بار مصرف مناسب و نمک بستهبندی یددار تصفیه شده استفاده و پسماندها نیز به صورت بهداشتی جمعآوری شود.