اقتصادی

ایجاد ۹ هزار فرصت شغلی در بخش صنعت قم

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: آمار پروانه‌های بهره‌برداری صادر شده در بخش صنعت استان از ابتدای سال‌جاری تا پایان بهمن‌ماه، نشان می‌دهد، ظرفیت اشتغال برای ۹ هزار نفر در این بخش مهم اقتصادی فراهم شده‌است.

به گزارش پایگاه خبری فرهنگ پارسی؛ به نقل از خبرگزاری ایرنا، اکبر ابدالی بیان کرد: به طور کلی در مدت یاد شده، ۱۸۶ پروانه بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۱۵ هزار میلیارد ریال در بخش صنعت استان برای واحدهای تولیدی ایجاد و همچنین توسعه واحدهای صنعتی موجود در شهرک‌های صنعتی قم صادر شده‌است.

وی افزود: علاوه بر پروانه‌های بهره‌برداری صادر شده، وضعیت صنعت قم از نظر صدور جواز تاسیس نیز بسیار خوب است و این مساله نشان می‌دهد بسیاری از فعالان اقتصادی مشتاق سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی کسب و کار و ایجاد واحد تولیدی در شهرک‌های صنعتی این استان هستند.

وی ادامه داد: ایجاد واحدهای تولیدی جدید در شهرک‌های صنعتی استان بر اساس اسناد بالادستی و اولویت‌های تعیین شده همچون سرمایه‌گذاری در صنایع پاک، طرح‌های دانش‌بنیان،‌ کم‌آب‌بر و دارای سازگاری بیشتر با محیط زیست دنبال می‌شود.

شهرک‌های صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیت‌های تولیدی در حوزه‌های مختلف دارند و سرمایه‌گذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرک‌ها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف می‌توانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان نزدیک به ۲ هزار واحد بهره‌بردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.

گفتنی است از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه، ۱۸۲ هزار و ۵۲۴ تُن انواع کالا در قالب تعداد پنج‌هزار و ۳۹۷ اظهارنامه به ارزش حدود ۱۷۷ میلیون دلار از طریق گمرکات قم به بیش‌از ۳۰ کشور جهان صادر شد.

کالاهای صادراتی قم اکنون تنوع بالایی دارد و به غیر از محصولات شیمیایی و بهداشتی، از مواد غذایی تا لوازم خانگی را شامل می‌شود؛ در همین رابطه تعداد کشورهای هدف صادراتی استان نیز قابل توجه بوده و از کشورهای همسایه تا بسیاری از کشورهای آسیایی، آفریقایی و حتی اروپایی را شامل می‌شود.

با توجه به ظرفیت‌های خوبی که طی سال‌های اخیر در بخش صنعت قم ایجاد شده و سرمایه گذاری‌های کلان صورت گرفته در این بخش، تقویت رویکردهای تجاری در تولید محصولات و افزایش حجم صادرات از مهمترین اولویت‌های استان برای تحقق پیشرفت‌های اقتصادی است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا